Mięso

WIEPRZOWINA
BOCZEK ŁUSKANY „A”
BOCZEK Z KOŚCIĄ
GŁOWY
GOLONKA
GOLONKA MINI
KARCZEK BEZ KOŚCI
KOLANKA
KOŚCI KARKOWE
KOŚCI KULINARNE
KOŚCI TECHNICZNE
KOŚCI ŻEBERKOWE
ŁOPATKA BEZ KOŚCI
MIĘSO III „GOLONKOWE”
MIĘSO KL II A „CHUDA”
MIĘSO KL II B „TŁUSTA”
NERKI
NOGI PRZEDNIE
NOGI TYLNE
OGONY
OŚRODKI
OZORY
PACHWINA
PŁUCA
PODGARDLE
POLĘDWICZKI
PRZEŁYKI
SADŁO
SCHAB BEZ KOŚCI
SERCA
SKÓRY
SŁONINA BEZ SKÓRY
SZYNKA „KULKA”
SZYNKA BEZ KOŚCI
WĄTROBA
ŻEBERKA PASKI
ŻEBERKA TRÓJKĄTY
ŻOŁĄDKI
ĆWIARTKA PRZEDNIA
ĆWIARTKA TYLNA
PÓŁTUSZA BEZ GŁOWY
PÓŁT BEZ ŁOPATKI „TYŁ”
PÓŁTUSZA BEZ GŁOWY BEZ SZYNKI „PRZÓD”
PÓŁTUSZA BEZ ŁOPATKI BEZ SZYNKI ŚRODEK
PÓŁTUSZA BEZ GŁOWY CIĘTA NA 3
PÓŁTUSZA Z GŁOWĄ

WOŁOWINA
ANTRYKOT Z KOŚCIĄ
KARKÓWKA BEZ KOŚCI
KOŚCI SZPIKOWE
KOŚCI ROSOŁOWE
LIGAWA
ŁATA
ŁOPATKA BEZ KOŚCI
MIĘSO KLASY I
MIĘSO KLASY II
OGON
OZÓR
POLĘDWICA
POLICZKI
PRĘGA
ROSTBEF
SERCA
SZPONDER
UDZIEC
WĄTROBA
PŁUCA