Mięso

  • WIEPRZOWINA
    BOCZEK ŁUSKANY “A”
    BOCZEK Z KOŚCIĄ
    GŁOWY
    GOLONKA
    GOLONKA MINI
    KARCZEK BEZ KOŚCI
    KOLANKA
    KOŚCI KARKOWE
    KOŚCI KULINARNE
    KOŚCI TECHNICZNE
    KOŚCI ŻEBERKOWE
    ŁOPATKA BEZ KOŚCI
    MIĘSO III “GOLONKOWE”
    MIĘSO KL II A “CHUDA”
    MIĘSO KL II B “TŁUSTA”
    NERKI
    NOGI PRZEDNIE
    NOGI TYLNE
    OGONY
    OŚRODKI
    OZORY
    PACHWINA
    PŁUCA
    PODGARDLE
    POLĘDWICZKI
    PRZEŁYKI
    SADŁO
    SCHAB BEZ KOŚCI
    SERCA
    SKÓRY
    SŁONINA BEZ SKÓRY
    SZYNKA “KULKA”
    SZYNKA BEZ KOŚCI
    WĄTROBA
    ŻEBERKA PASKI
    ŻEBERKA TRÓJKĄTY
    ŻOŁĄDKI
    ĆWIARTKA PRZEDNIA
    ĆWIARTKA TYLNA
    PÓŁTUSZA BEZ GŁOWY
    PÓŁT BEZ ŁOPATKI “TYŁ”
    PÓŁTUSZA BEZ GŁOWY BEZ SZYNKI “PRZÓD”
    PÓŁTUSZA BEZ ŁOPATKI BEZ SZYNKI ŚRODEK
    PÓŁTUSZA BEZ GŁOWY CIĘTA NA 3
    PÓŁTUSZA Z GŁOWĄ
  • WOŁOWINA
    ANTRYKOT Z KOŚCIĄ
    KARKÓWKA BEZ KOŚCI
    KOŚCI SZPIKOWE
    KOŚCI ROSOŁOWE
    LIGAWA
    ŁATA
    ŁOPATKA BEZ KOŚCI
    MIĘSO KLASY I
    MIĘSO KLASY II
    OGON
    OZÓR
    POLĘDWICA
    POLICZKI
    PRĘGA
    ROSTBEF
    SERCA
    SZPONDER
    UDZIEC
    WĄTROBA
    PŁUCA