Mięso
WIEPRZOWINA
* BOCZEK ŁUSKANY "A"
* BOCZEK Z/K
* GŁOWY
* GOLONKA
* GOLONKA MINI
* KARCZEK B/K
* KARCZEK Z/K
* KOLANKA
* KOŚCI KARKOWE
* KOŚCI KULINARNE
* KOŚCI TECHNICZNE
* KOŚCI ŻEBERKOWE
* ŁOPATKA B/K B/S B/G
* ŁOPATKA Z/K B/S B/G
* ŁOPATKA Z/K Z/S
* MIĘSO III "GOLONKOWE"
* MIĘSO KL II A "CHUDA"
* MIĘSO KL II B "TŁUSTA"
* NERKI
* NOGI P
* NOGI T
* OGONY
* OŚRODKI
* OZORY
* PACHWINA
* PŁUCA
* PODGARDLE
* POLĘDWICZKI
* PRZEŁYKI
* SADŁO
* SCHAB B/K
* SCHAB Z/K
* SERCA
* SKÓRY
* SŁONINA B/S
* SZYNKA "KULKA"
* SZYNKA B/K B/S B/G
* SZYNKA Z/K B/S
* SZYNKA Z/K Z/S Z NOGĄ
* SZYNKA Z/K Z/S Z/B
* ŚLEDZIONA
* WĄTROBA
* ŻEBERKA PASKI
* ŻEBERKA TRÓJKĄTY
* ŻOŁĄDKI
* ĆWIARTKA PRZEDNIA
* ĆWIARTKA TYLNA
* PÓŁT B/G
* PÓŁT BEZ ŁOPATKI "TYŁ"
* PÓŁT B/G B/SZ "PRZÓD"
* PÓŁT B/ŁOP B/SZ ŚRODEK
* PÓŁT B/G CIĘTA NA 3
* PÓŁTUSZA Z/G
WOŁOWINA
* ANTRYKOT
* KARKÓWKA B/K
* LIGAWA
* ŁATA
* ŁOPATKA B/K
* MIĘSO I
* MIĘSO II
* OGON
* OZÓR
* POLĘDWICA
* PRĘGA
* ROSTBEF
* SERCA
* SZPONDER
* UDZIEC
* WĄTROBA
* PŁUCA
DRÓB
* ĆWIARTKA
* FILET
* KORPUS
* TUSZA